Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Klopp στους red fans ενόψει του αγώνα με την Salzburg

Το μήνυμα του Klopp στους red fans ενόψει του αγώνα με την Salzburg

Μεγάλη βραδιά η αποψινή για την Liverpool, καθώς υποδέχεται στο Anfield την Salzburg για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Γερμανός τεχνικός αναλυτικά ανέφερε:

“ Ας δημιουργήσουμε όσο καλύτερη ατμόσφαιρα μπορούμε, γιατί είναι το πρώτο μας παιχνίδι (για το Champions League) στο Anfield από εκείνο με την Barcelona. ”

“ Είναι σαν ένα reunion με το Ευρωπαϊκό μας κοινό. Ναι, έχουμε παίξει αγώνες για την Premier League, αλλά οι Ευρωπαϊκές εμφανίσεις βασίζονται σε όλους μας σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Πραγματικά ελπίζω να δημιουργήσουμε ξανά μια τέτοια ατμόσφαιρα και να δούμε τι θα συμβεί. ”

Όσο για το παιχνίδι με τους Πρωταθλητές Αυστρίας είπε:

“ Θα είναι ένα τεστ. Μου είναι αρκετά δύσκολο να το εξηγήσω στη γλώσσα σας (σ.σ. Αγγλικά), αλλά μου θυμίζουν αυτό που έκανα πριν από χρόνια στην Mainz. Έχουν ένα καθαρό 4-4-2 σύστημα και κάνουν την ζωή δύσκολη σε κάθε αντίπαλό τους. ”

“ Με το σύστημα που παίζουν και το ποδόσφαιρο που παίζουν, μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε ομάδα. Μπορώ να μιλάω για ώρες για τα πράγματα που κάνουν καλά. ”

“ Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν μας έχουν αντιμετωπίσει, αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Λογικά θα σκέφτονταν εμάς και το Anfield, όταν πήγαν για ύπνο το βράδυ. ” Είπε ο Klopp.

Το Anfield θα βοηθήσει και απόψε την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com